Ystävyydellä-konsertti Oulujoen kirkossa

Merikosken Laulu ja D'amen järjestävät Ystävyydellä-konsertin ke 19.2.2020 klo 19 Oulujoen kirkossa.

 

Kuorot tarjoavat yhteiskonsertissaan monipuolisen musiikkikattauksen Marita Kaakisen ja Tommi Hekkalan johdolla. Säestyksistä vastaa Jere Tulirinta. Konserttiin on vapaa pääsy ja halutessaan voi ostaa 15 euron hintaisen käsiohjelman. Osa ohjelmatuotosta ohjataan Vuolle-opiston kautta vähävaraisten lapsiperheiden musiikkiharrastuksen tukemiseen.

 

Facebook-tapahtuma

Avoimet harjoitukset ja koelaulut 8.1.2020

Riemukasta lauluvuoden alkua! Kiinnostaako laulaminen tavoitteellisessa, hauskassa ja toisiaan tukevassa naiskuorossa? Merikosken Laulu etsii uusia sitoutuneita laulajia joukkoonsa. Harjoittelemme keskiviikkoisin Hiirosenkodin salissa kello 17.30-20.30. Lisäksi stemmat harjoittelevat omien aikataulujensa mukaisesti harjoituskauden aikana.

Valitse itsellesi soveltuva laulu ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin 8.1.2020 kello 17:30-20:00. Koelaulut suoritetaan harjoitusten lopuksi kuoron musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Lämpimästi tervetuloa mukaan koelauluihin! Uskallat varmasti!

 

Facebook-tapahtuma

Mistä meille tähti syntyi?

Merikosken Laulun ikimuistoinen ja tunnelmallinen Mistä meille tähti syntyi? -joulukonserttikiertue starttaa perjantaina 13.12.2019 klo 19 Pyhäjoen kirkosta ja jatkuu lauantaina 14.12.2019 klo 14 Pattijoen kirkossa. Lauantai-iltana joululaulut soivat vielä kertaalleen Oulun tuomiokirkossa klo 19. Kuoroa johtaa Marita Kaakinen.

 

Tänä jouluna kuoro saa solistikseen bassobaritoni Henri Uusitalon. Uusitalo on toiminut vierailevana solistina Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa, ja hän opiskelee Sibelius-Akatemian laulumusiikin koulutusohjelmassa.

 

Väliajaton konsertti on kestoltaan noin tunnin. Se on hajusteeton, lapsiystävällinen, eikä siinä käytetä äänentoistoa.

 

Linkit konserttien Facebook-tapahtumiin löytyvät Tulevat esiintymiset -sivulta.

Koelaulut ja avoimet harjoitukset

Kiinnostaako laulaminen tavoitteellisessa, hauskassa ja toisiaan tukevassa naiskuorossa? Merikosken Laulu etsii uusia sitoutuneita laulajia joukkoonsa. Harjoittelemme keskiviikkoisin Hiirosen vanhainkodin salissa kello 17.30-20.30. Lisäksi stemmat harjoittelevat omien aikataulujensa mukaisesti harjoituskauden aikana.

Valitse itsellesi soveltuva laulu ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin 4.9.2019 kello 18:30-20:00. Koelaulut suoritetaan harjoitusten jälkeen kuoron musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulle on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan (minna.sarvela(at)gmail.com).

Lämpimästi tervetuloa mukaan koelauluihin! Uskallat varmasti!

 

Facebook-tapahtuma

Laulajaksi naiskuoroon?

Merikosken Laululla on syksyllä koelaulutilaisuus!

 

Jos itsensä kehittäminen upeassa ja huumorilla höystetyssä naisporukassa kiinnostaa, kannattaa laittaa jo päivämäärä 4.9. muistiin.

 

Tiedotamme asiasta syksyllä tarkemmin ja mikäli esim koelauluissa laulettava kappale mietityttää, voit olla yhteydessä myöhemmin ilmoitettavaan yhteyshenkilöön, niin autamme mielellämme. Laulun iloa kesääsi!

Luonnon sylissä

Kesän korvalla -konsertti Oulun yliopistollisessa puutarhassa oli meille laulajille ilo ja elämys. Yleisöä oli kasvihuoneen täydeltä - kiitos teille kaikille, jotka tulitte meitä kuulemaan! 

 

Seuraavaksi suuntaamme katseemme kohti hyväntekeväisyyskonserttia. Viikon päästä keskiviikkona saamme tuoda konserttielämyksen Oulun yliopistollisen sairaalan psykiatrian tulosalueen henkilökunnalle ja potilaille. Toivottavasti sää on meille suosiollinen ja konsertti toteutuu alkuperäisen suunnitelman mukaan ulkoilmassa! Toki varasuunnitelmakin on tehtynä, jos kesäsade pääsee konserttiväen yllättämään...

 

Heti seuraavana päivänä huristelemme konsertoimaan Muhokselle. Tuomme Muhoksen Musiikkijuhlille mukanamme väliajallisen luontoaiheisen konsertin, joka kantaa nimeä Luonnon sylissä. Toivotammekin sinut lämpimästi tervetulleeksi torstaina 13.6. klo 19 alkavaan konserttiimme! 

 

Facebook-tapahtuma

Kesän korvalla -konsertti kerää kuulijat kasvitieteellisen vehreyteen

Merikosken Laulu konsertoi Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa sunnuntaina 5.5. klo 17. Kesän korvalla -konsertti versoo naiskuoromusiikkia luontoteeman ympäriltä. Sävellyksiä kuullaan varsin monipuoliselta tekijäkaartilta, joista mainittakoon Tellu Turkka, Heikki Sarmanto, Juhani Komulainen, Mia Makaroff ja Soila Sariola.

Luvassa on ainutlaatuinen konserttielämys, jossa kohtaavat niin voimallisen kansanmusiikin tuntu kuin kansallisromanttisiin tunnelmiin johdattavat tekstit, sävellykset ja sovitukset. Kuoron esiintymistä täydentävät puutarhan katveissa esiintyvät lauluyhtyeet.

Merikosken Laulua johtaa Marita Kaakinen.


Lipun hinta on 10 euroa. Alle kouluikäiset ilmaiseksi.

 

Facebook-tapahtuma

Koelaulut ja avoimet harjoitukset 9.1.2019

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Jos kaipaat kujeeksi lauluntäyteistä harrastusta, tule joukkoomme. Merikosken Laulun koelaulut alkavat klo 17 ja jatkuvat avoimilla harjoituksilla klo 17.30 keskiviikkona 9.1.2019. Voit myös halutessasi osallistua vain avoimiin harjoituksiin.
Harjoittelemme Palvelukoti Fregatin tiloissa Toppilansaaressa, Isopurjeentie 3, 90500 Oulu. Tervetuloa!
Lisätietoja saat puheenjohtajaltamme Leena Väänäseltä p. 044 995 1316 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuikkii taivaan tähtivyö

Merikosken Laulun perinteinen joulukonsertti kutsuu kuulijoita Karjasillan kirkkoon lauantaina 15.12. klo 18. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 10 euroa.

Marita Kaakisen luotsaama energinen ja taitava naiskuoro ylsi lokakuussa kansainvälisellä kuorofestivaalilla kolmessa sarjassa kultatasolle. Tätä taattua laatua ja tunnelmaa kuoro tarjoaa myös joulukonsertissaan. Joka joulu ohjelmistoaan päivittävä kuoro vie tänä jouluna kansainvälisiin tunnelmiin perinteitä unohtamatta. Klassikot kuten Mökit nukkuu lumiset, Carol of the bells ja Jouluhymni tuovat joulun kuulijan sydämeen.

Kuoroa säestää Tommi Hekkala.

 

Facebook-tapahtuma

Kolme sarjaa - kolme kultadiplomia

Portugalin kilpailumatka on onnistuneesti ohi ja nyt on aihetta riemuun, sillä kotiuduimme reissusta kolmen kultadiplomin kera - yksi kulta siis jokaisesta sarjasta, johon osallistuimme! Kolmeen sarjaan harjoittelemisessa oli kyllä aika kova homma ja tiiviitä olivat myös itse kilpailupäivät, mutta vaivannäkö todella kannatti. Kultadiplomien lisäksi saatiin tuomariston palautteista hyvät eväät jatkoa varten.

 

Kilpailumatka oli kaikin puolin todella antoisa kokemus. Tällä porukalla matkustaminen on kyllä mahtavaa, yhteishenki oli vankka ja matkan organisoijat ansaitsevat suuren suuret kiitokset kaikesta vaivannäöstään. Kiitollisia ollaan myös toinen toisillemme, on aivan erityistä saada laulaa näin upeassa ja sitoutuneessa porukassa. Suurimmat kiitokset kuuluvat kuitenkin kuorojohtajallemme Maritalle, jonka tekemän työn ansiosta kuoro on edistynyt harppauksin.

 

Seuraavaksi suunnataan katse kohti joulua ja joulukonsertteja. Nyt onkin hyvä tilaisuus hypätä tämän kultaisen kuoron mukaan ja osallistua avoimiin harjoituksiin ja koelauluihin Pyhän Luukkaan kappelilla keskiviikkona 17.10. klo 17.45 alkaen. Avoimien harjoitusten Facebook-tapahtuma.