Vuosi 2024 on ihan kohta täällä, tuu mukkaan avoimiin harjoituksiin ja koelauluihin

Merikosken Laulun avoimet harjoitukset ja koelaulut pidetään keskiviikkona 10.1.2024 ja keskviikkona 17.1.2024

klo 17.30 Hiirosenkodin salissa (Merikotkantie 5, 90250 Oulu).

 

Ilmoittaudu koelauluihin oheisella ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/dNFbmKwUT2wSZzR16

 

Koelaulutilaisuus alkaa klo 17.30 avoimilla harjoituksilla, joissa koelauluun osallistuvat jakaantuvat mukaan mahdolliseen tulevaan stemmaansa. Harjoitusten päätteeksi pidetään koelaulut, jossa lauletaan yksi omavalintainen laulu.

 

Lisätietoja voit kysellä kuoronjohtajaltamme Marita Kaakiselta osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numerosta 0440 669 625.

  

Tervetuloa mukaan avoimiin harjoituksiin ja koelauluihin!

 

Merikosken Laulu on Vuolle-opiston kuoro.

Merikosken Laulun joulukonsertti: Halki talvisen taivaan

Pakkanen nipistelee poskipäitä, revontulet loimottavat taivaalla, lämmin valo ikkunassa kutsuu koputtamaan oveen. Se on kohta taas joulu, ikiaikainen, mutta kuitenkin aivan uusi.

 

Merikosken Laulu kurkistaa vuosisatain taakse sävelin ja kertoo tärkeintä tarinaa. Lapsen lailla aivan kaikkea ei ymmärrä, mutta tunnelma on läsnä jokaiselle.

 

Halki talvisen taivaan kaikuu joulun sanoma koko maailmalle – hyvä tahto, lohtu ja rauha.

 

Merikosken Laulun joulukonsertit kuullaan

sunnuntaina 26.11. klo 18.00 Limingan Heikki Sarvela -salissa

perjantaina 8.12. klo 19.00 Tyrnävän kirkossa ja

sunnuntaina 10.12. klo 19.00 Oulun tuomiokirkossa.

Voi, mikä päivä!

Voi, mikä päivä meillä eilen olikaan! Oulujoen kirkko pullisteli saumoistaan lähes trooppisen kosteassa illassa, kun Ylioppilaskunnan laulajat tarjoilivat kattauksen 140-vuotisen historiansa parhaita paloja. Merkkareilla oli suuri ilo ja kunnia emännöidä konserttia ja piipahtaa lavalla itsekin. Laulu jatkui vielä karonkassa, ja olihan meillä lystiä!

 

Tuomiokirkon asbestilöydöksen vuoksi konserttipaikka vaihtui yllättäen viime metreillä, mutta onneksi yleisö löysi paikalle sankoin joukoin.

 

Kiitos YL, toivotamme onnea ja menestystä kiertueellenne!

 

Ps. Jos innostuit kuorolaulusta, meillä on koelaulut kahtena keskiviikkona eli 6.9.2023 ja 13.9.2023 klo 17. Ilmoittaudu mukaan kuoronjohtajallemme Maritalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon 0440 669 625). Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.

Merikosken Laulu mukana YL:n 140-vuotisjuhlakiertueella

Joko kuulit ilouutisen?

 

HUOM! Konsertti on siirtynyt Oulujoen kirkkoon tuomiokirkosta.

 

Merikosken Laulu saa syksyn kynnyksellä vieraakseen Suomen upeimman mieskuoron, Ylioppilaskunnan Laulajat!

 

Ylioppilaskunnan Laulajat juhlii 140-vuotista taivaltaan Oulujoen kirkossa lauantaina 2.9. klo 19.00. Kuoroa johtaa Pasi Hyökki.

 

Kuoroa on kovasti odotettu Ouluun, sillä edellisestä vierailusta on aikaa jo kymmenisen vuotta.

 

Juhlakonsertissa kuullaan kantaesityksiä eturivin naissäveltäjiltä niin modernilta ajalta kuin historian syövereistä. Unohtamatta tietenkään jokaisen vuosijuhlakonsertin perinteisiin kuuluvia klassikoita.

 

Konserttiliput voit ostaa lippu.fi-palvelun kautta. Mikäli lippuja jää, myymme niitä myös tuomiokirkossa ennen konsertin alkua.

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan konsertista!

Kaatuneittein muistopäivän juhlakonsertti Katseella kosketa, Herra

Oulun seudun sotaorvot ry, Oulun kaatuneitten omaiset ja sotaorvot ry sekä Oulun tuomiokirkkoseurakunta järjestävät Kaatuneitten muistopäivänä su 21.5.2023 klo 14 juhlakonsertin seurakuntakeskus Sofiassa (Isokatu 17, 2. kerros) ja meillä on kunnia laulaa konsertissa. 

 

Konsertin nimi on Katseella kosketa, Herra ja siellä voi kuulla muun muassa tuttuja hengellisiä ja isänmaallisia lauluja. Kaupunginjohtaja Seppo Määttä pitää tervehdyspuheen.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja Oulun seurakuntien verkkosivuilta.

Koivu ja tähti 7.5.2023

Kevät tulee kohisten ja kevätkonserttimme Koivu ja tähti lähestyy kovaa vauhtia! 

 

Tapaammehan Vuolle-Opistolla sunnuntaina 7.5.2023 klo: 15.00

 

Merikosken Laulun kevätkonsertti tarjoaa kuulijalleen hetkiä ja otteita elävästä elämästä: Lauluissa on läsnä ikävä ja suru, kyyneleet ja epätietoisuus.

Niissä on myös toivo, tahto, voima ja luottamus – koti, läheiset sekä keväinen valo. Rakastetun Topeliuksen sadun mukaan konsertti muistuttaa,  että vaikka kaikkia valintoja ei voi itse tehdä, kannattaa aina luottaa sydämensä ääneen. 

Kuoroa johtaa Marita Kaakinen. Liput: 15 euroa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Laita aika jo nyt kalenteriin ja seuraa tiedotustamme Facebookissa ja täällä nettisivuillamme.

Harjoitukset käynnissä kevään koitoksiin

Kuoron kevät on tiivistä harjoittelua täynnä sillä tulossa on useampi laulukoitos. Helmikuun lopussa treenitunnelma tiivistyi ja jännitys laukesi. Saimme tietoomme lopulliset biisivalinnat kevään Koivu ja tähti - konserttiin 7.5 sekä Tampereen sävelen kuorokatselmukseen kesäkuussa. Toukokuussa on lisäksi tilauskonsertti joten mukana kulkee melkoinen kasa nuotteja, voisi sanoa - kasapäin.

 

 

Tammikuussa aloittanut kakkosalttovahvistus Teija yrittää pysyä vauhdissa mukana ja jännittää, ehtiikö oppia kaiken, jotta pääsee messiin esiintymään. Kuorosiskot onneksi tukevat, tsemppaavat ja ennen kaikkea laulavat niin lujasti ja taitavasti muhkeilla alttosoundeillaan, että siihen sävelvirtaan on hyvä heittäytyä ja nojatakin näin ensialkuun. Kakkosaltoilla on usein  säestäjän rooli. Harvoin osuu sooloa kohdalle mutta sitäkin enemmän buu,buu, pam, pam,paa, kukku duu ja tskz tskz jne - joten voisi sanoa, että omat sanat ovat iloinen yllätys ja ne otetaan mielihyvin vastaan, silloin saa laulaa oikein sydämen kyllyydestä ja täysin rinnoin. 

Koelaulut 11.1.2023 ja 18.1.2023

Kevään laulukausi alkaa 11.1.2023 ja ensimmäisten ja toisten harjoitusten aluksi pidämme koelaulut klo 17.30 Hiirosenkodin salissa. Jos kiinnostuit osallistumaan, niin valitse yksi itsellesi sopiva laulu ja tule mukaan koelauluihin. Ilmoittaudu koelauluun kuoronjohtajallemme Marita Kaakiselle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon 0440 669 625. Samalla voit kysellä lisätietoja tai apua laulun valintaan.

 

Koelaulut siis 11.1.2023 ja 18.1.2023 klo 17.30 Hiirosenkodilla (Merikotkantie 5, 90250 Oulu), jos ilmoittautumisia tulee. Tervetuloa mukaan laulavaiseen joukkoon!

Kuusen luona 17.12.2022

Joulu lähestyy ja joulukonserttimme Kuusen luona kajahtaa Oulun tuomiokirkossa 17.12.2022 klo 20.

 

Niin ihanat ja perinteiset, mutta myös raikkaat sekä tunnelmalliset kuorosovitukset kajahtavat Oulun tuomiokirkossa Merikosken Laulun upeassa joulukonsertissa. Kuoroa johtaa Marita Kaakinen. Tapahtumaan on vapaa pääsy, käsiohjelma 15 euroa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Laita aika jo nyt kalenteriin ja seuraa tiedotustamme Facebookissa ja täällä nettisivuillamme.

 

Kuusen luona laulamme myös Muhoksen kirkossa 14.12.2022 klo 18. Muhoksen konsertin Facebook-tapahtuma.

Lauluni sulle - Merikosken Laulun 75-vuotisjuhlakonsertti

8.10.2022 klo 15 Oulun yliopiston Saalastinsalissa

 

Mikä kappale pyörii kaupunginjohtajan levylautasella? Entä mitä pappi luukuttaa automatkallaan? Tai millainen biisi sparraa hiihtäjän huippusuoritukseen? Vastaukset näihin kihelmöiviin kysymyksiin kuulet naiskuoro Merikosken Laulun Lauluni sulle -juhlakonsertissa. Kuoroa johtaa Marita Kaakinen, joka on loihtinut konserttiin kunniavieraiksi kutsuttujen vaikuttajien suosikkikappaleet kuorosovituksiksi.

 

Liput nyt ennakkoon: tiketti.fi -palvelusta
25 euroa + Tiketin palvelumaksu

 

Liput ovelta tuntia ennen konserttia:
28 euroa

 

Lippu sisältää väliaikatarjoiluna lasillisen kuohuvaa.

 

Facebook-tapahtuma

 

Konsertin jälkeen järjestetään Merikosken Laulun 75-vuotisjuhlakaronkka, johon ovat tervetulleita nykyiset ja entiset Merikosken Laulun laulajat aveceineen sekä kutsuvieraat ja sponsorit aveceineen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen.

Koelaulut 17.8. ja 24.8.

Syksyn laulukausi lähestyy ja ensimmäiset harjoitukset ovat 17.8.2022 klo 17.30-20.30 Hiirosenkodin salissa. Ensimmäisellä ja toisella harjoituskerralla pidämme koelaulut klo 17.00. Jos kiinnostuit osallistumaan, niin valitse yksi itsellesi sopiva laulu ja tule mukaan koelauluihin. Ilmoittaudu koelauluun kuoronjohtajallemme Marita Kaakiselle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon 0440 669 625. Samalla voit kysellä lisätietoja tai apua laulun valintaan.

 

Koelaulut siis 17.8.2022 ja 24.8.2022 klo 17.00 Hiirosenkodilla (Merikotkantie 5, 90250 Oulu), jos ilmoittautumisia tulee. Tervetuloa mukaan, tiedossa on juhlava syksy!

Laulamme puhtaasti!

Harrastamme, teemme työksemme tai kuuntelemme musiikkia, koska rakastamme sitä. Kuinka usein tulemme silti ajatelleeksi, että musiikkia ei ole ilman musiikintekijöitä? Jotta meillä on musiikkia, josta välittää, on välitettävä myös musiikintekijöistä – ja heidän tekijänoikeuksistaan.

Me teemme niin ja olemme mukana Lauletaan! Soitetaan! Puhtaasti -hankkeessa.

Puhtaasti on 16.5.2022 käynnistynyt Sulasolin sekä viiden Sulasolin erikoisliiton (NuKL, RKML, SKL, SNKL, SOLI) ja 14 piirin sekä Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen hanke, jossa pyritään edistämään tekijänoikeuksien toteutumista tekemällä niistä välittäminen mahdollisimman helpoksi.

Mukaan oleminen tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet työhön tekijänoikeuksien kunnioittamiseksi omassa toiminnassamme. Lisäksi teemme tekijänoikeusasioiden näkyväksi, kerromme tarjolla olevasta tiedosta ja tuesta sekä innostamme muita mukaan. Aina Puhtaasti-logoa käyttäessämme lupaamme tehdä tekijänoikeuksien suhteen ainakin yhden asian enemmän kuin aiemmin. TAI Meillä on kaikki tekijänoikeusasiat kunnossa. Haluamme käyttää logoa ja kannustaa muita kertomalla ”Kyllä, tekijänoikeuksista on mahdollista olla tinkimättä”.

Muille kuoroille ja orkestereille esitämme kutsun: Tervetuloa mukaan! Kuulijamme toivotamme tervetulleiksi kuuntelemaan meitä livenä, levyllä ja somessa tietäen, että musiikintekijät ja kustantajat saavat korvaukset tekemästään työstä.

Lue lisää Sulasolin Puhtaasti-sivustolta sulasol.fi/puhtaasti.

Hankkeen partnereita ovat Gramex, Kopiosto, Kuorokuiskaaja, Musiikkituottajat – IFPI Finland, Muusikkojen liitto, Sanasto, Suomen Musiikintekijät, Suomen Musiikkikustantajat, Suomen Säveltäjät, Tampereen Sävel ja Teosto.

Rakastetaan musiikkia, arvostetaan musiikintekijöitä, välitetään yhdessä tekijänoikeuksista!

Silmu - Merikosken Laulun kevätkonsertti

Merikosken Laulu herättää kevään juurevalla ja elämänmakuisella Silmu-konsertillaan Raatin nuorisotalolla 14.5.2022 klo 15. Johtaa Marita Kaakinen. Liput 15 €.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Facebook-tapahtuma

 

 

Ennen kevätkonserttia olemme mukana Sulasolin Oulun piirin Laulu leivon soi -vapputapahtumassa 30.4.2022 klo 15 Valkea kesäkadulla. Tervetuloa mukaan vapputunnelmiin!

Koelaulut 9.2.2022 klo 17.30

Tervetuloa Merikosken Laulun koelauluihin ke 9.2.2022 klo 17.30 Hiirosenkodin saliin osoitteessa Merikotkantie 5.

 

Varaudu yhdellä itsellesi mieluisalla laululla, jonka laulat musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Käytäthän maskia ja tulethan vain terveenä. Jos tulet autolla, sen voi jättää läheisen S-marketin parkkipaikalle (4 h kiekkopaikkoja). Rauhoitetaan Hiirosenkodin parkkipaikat kodissa vierailijoille. 

 

Facebook-tapahtuma

Toivon tuo -joulukonsertit

Ihanan huurteiset puut, kynttilänvalo ja tietenkin joululaulut – kyllä! Laulujen myötä voi piipahtaa muistoissa, nauraa hetken, hymyillä ja tunnelmoida.
Viime vuonna joulukonsertit jäivät sattuneesta syystä pitämättä. Nyt niitä on kalenterissa kaikkiaan kolme: konsertoimme Kemissä, Oulussa ja Torniossa.
Perjantaina 10.12.2021 klo 19 Kemin kirkossa
Lauantaina 11.12.2021 klo 18 Oulun tuomiokirkossa
Keskiviikkona 15.12.2021 klo 19 Alatornion kirkossa
 
Lämpimästi tervetuloa!

Kauppatorin Syyspäivä ja Säveliä hämärässä

Kauppatorin syyspäivä la 18.9.2021 klo 10-16

Tervetuloa viettämään Oulun kauppatorille kanssamme syyspäivää!


Syyspäivä järjestetään lauantaina 18.9.2021 klo 10-16. Mukana tapahtumassa ovat kauppahalli, torin myyjät ja aitat. Kauppahalli on avoinna normaaliin tapaan klo 8-16.


Tapahtumassa on myytävänä muun muassa syksyn satoa, käsitöitä, koruja, sisustustuotteita, mausteita ja vaatteita. Hallista löytyy myös maistiaisia ja tarjouksia.


Lisäksi tapahtumassa kuullaan lauluamme klo 11 ja 13 sekä Esa Mathlinin haitarin soittoa.


Nähdään lauantaina kauppatorilla!

 

Linkki Kauppatorin syyspäivän Facebook-tapahtumaan

 

Säveliä hämärässä 25.9.2021 klo 18

Hupisaarten teatterilla hämärtyvässä illassa solisevat Merikosken Laulun syksyiset sävelet. Kuoroa johtaa Marita Kaakinen. Konserttiin on vapaa pääsy. Säävaraus.

Linkki Säveliä hämärässä -konsertin Facbook-tapahtumaan

 

 

 

Koelaulut kolmena keskiviikkona

Tervetuloa osallistumaan Merikosken Laulun koelauluihin kolmena keskiviikkona: 18.8., 25.8. ja 1.9. klo 18 Hiirosenkodin salissa osoitteessa Merikotkantie 5.
Varaudu yhdellä itsellesi mieluisalla laululla, jonka laulat musiikkilautakunnalle harjoitusten päätteeksi. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Käytäthän maskia ja tulethan vain terveenä. Jos tulet autolla, sen voi jättää läheisen S-marketin parkkipaikalle (4 h kiekkopaikkoja). Rauhoitetaan Hiirosenkodin parkkipaikat kodissa vierailijoille.

Pelastetaan edes kuoro!

Harmittaako haravointi? Kaipaatko live-musiikkia elämääsi? Oulun alueella keikkailee nyt kuoro, joka tuo laulun elämääsi ja putsaa pihamaasi.

 

8 naista, 4 laulua, tunti haravointia = 180 euroa. Me tuomme musiikin ja haravat, sinä huolehdit säkit ja jälkipyykin.

 

Laulava haravapartio liikkeellä ainakin keskiviikkoisin ja lauantaisin – kysy lisää ja tee varaus:

 

040 835 6535 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pelastetaan edes kuoro!

 

Peruttu - Toivon tuo -joulukonsertit 19.12.2020

Maskien kera ja turvavälit huomioiden on syksy treenattu - osa porukasta Maikkulan kappelissa, toinen puoli kotona etäyhteyksien päässä. Ihan huikean mukava laulukausi on takana ja sen kruununa hieno konsertti oli tulollaan!

Mutta otamme uudet koronasuositukset tosissaan ja päädyimme siihen, että seuraava Merikosken Laulun joulukonsertti lauletaan vasta vuoden kuluttua.

Aivan erityinen kiitos kuluneesta syksystä meidän taiteellis-tekniselle, superlahjakkaalle, kannustavalle ja innostavalle kuoronjohtajalle: Marita, olet poikkeustilanteessakin vertaasi vailla.

Turvallista joulun aikaa, laulun iloa ja musiikin taikaa aivan jokaiselle - pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Avoimet harjoitukset ja koelaulut 26.8.2020

Kiinnostaako laulaminen tavoitteellisessa, iloluontoisessa ja reipashenkisessä naiskuorossa? Merikosken Laulu etsii uusia sitoutuneita laulajia joukkoonsa. Harjoittelemme keskiviikkoisin Maikkulan kappelissa kello 18-20. Lisäksi stemmat harjoittelevat omien aikataulujensa mukaisesti harjoituskauden aikana.

 

Valitse itsellesi soveltuva laulu ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin ke 26.8.2020 kello 18.00-20:00. HUOM! Päivämäärä muuttunut. Koelaulut suoritetaan harjoitusten lopuksi kuoron musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan koelauluihin! Uskallat varmasti!

 

Tulethan harjoituksiin terveenä. Harjoittelutilassa pyrimme järjestäytymään väljästi ja myös ulkoharjoittelu on mahdollista, joten pukeudu sen mukaisesti, että voimme olla myös ulkona.

 

Tapahtuma Facebookissa

Ystävyydellä-konsertti Oulujoen kirkossa

Merikosken Laulu ja D'amen järjestävät Ystävyydellä-konsertin ke 19.2.2020 klo 19 Oulujoen kirkossa.

 

Kuorot tarjoavat yhteiskonsertissaan monipuolisen musiikkikattauksen Marita Kaakisen ja Tommi Hekkalan johdolla. Säestyksistä vastaa Jere Tulirinta. Konserttiin on vapaa pääsy ja halutessaan voi ostaa 15 euron hintaisen käsiohjelman. Osa ohjelmatuotosta ohjataan Vuolle-opiston kautta vähävaraisten lapsiperheiden musiikkiharrastuksen tukemiseen.

 

Facebook-tapahtuma

Avoimet harjoitukset ja koelaulut 8.1.2020

Riemukasta lauluvuoden alkua! Kiinnostaako laulaminen tavoitteellisessa, hauskassa ja toisiaan tukevassa naiskuorossa? Merikosken Laulu etsii uusia sitoutuneita laulajia joukkoonsa. Harjoittelemme keskiviikkoisin Hiirosenkodin salissa kello 17.30-20.30. Lisäksi stemmat harjoittelevat omien aikataulujensa mukaisesti harjoituskauden aikana.

Valitse itsellesi soveltuva laulu ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin 8.1.2020 kello 17:30-20:00. Koelaulut suoritetaan harjoitusten lopuksi kuoron musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan. (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Lämpimästi tervetuloa mukaan koelauluihin! Uskallat varmasti!

 

Facebook-tapahtuma

Mistä meille tähti syntyi?

Merikosken Laulun ikimuistoinen ja tunnelmallinen Mistä meille tähti syntyi? -joulukonserttikiertue starttaa perjantaina 13.12.2019 klo 19 Pyhäjoen kirkosta ja jatkuu lauantaina 14.12.2019 klo 14 Pattijoen kirkossa. Lauantai-iltana joululaulut soivat vielä kertaalleen Oulun tuomiokirkossa klo 19. Kuoroa johtaa Marita Kaakinen.

 

Tänä jouluna kuoro saa solistikseen bassobaritoni Henri Uusitalon. Uusitalo on toiminut vierailevana solistina Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa, ja hän opiskelee Sibelius-Akatemian laulumusiikin koulutusohjelmassa.

 

Väliajaton konsertti on kestoltaan noin tunnin. Se on hajusteeton, lapsiystävällinen, eikä siinä käytetä äänentoistoa.

 

Linkit konserttien Facebook-tapahtumiin löytyvät Tulevat esiintymiset -sivulta.

Koelaulut ja avoimet harjoitukset

Kiinnostaako laulaminen tavoitteellisessa, hauskassa ja toisiaan tukevassa naiskuorossa? Merikosken Laulu etsii uusia sitoutuneita laulajia joukkoonsa. Harjoittelemme keskiviikkoisin Hiirosen vanhainkodin salissa kello 17.30-20.30. Lisäksi stemmat harjoittelevat omien aikataulujensa mukaisesti harjoituskauden aikana.

Valitse itsellesi soveltuva laulu ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin 4.9.2019 kello 18:30-20:00. Koelaulut suoritetaan harjoitusten jälkeen kuoron musiikkilautakunnalle. Mikäli haluat apua kappaleen valintaan tai sinulle on kysyttävää, olethan yhteydessä Minna Sarvelaan (minna.sarvela(at)gmail.com).

Lämpimästi tervetuloa mukaan koelauluihin! Uskallat varmasti!

 

Facebook-tapahtuma